Jasper

Welkom lieve Jasper
Jasper werd godzijdank aangetroffen door Ophélie een grote dierenvriend! Ze nam hem mee en vroeg rond in de buurt. De eigenaar van Jasper is overleden en Jasper liep dus alleen rond.. mensen “zorgden” voor hem en gaven hem eten. Ze wilden hem terug. Maar dit was gelukkig buiten Ophélie haar wil.
Ze bracht hem naar ons. We moesten met Lena toch direct naar de dierenarts en namen Jasper terwijl ook direct mee.
Jasper heeft een gewichtje van 2kg900, wat dus heel mager is. Hij is volledig geklit en zijn vacht is op vele plaatsen gewoon vervilt, hij heeft vlooienallergie, hij is volledig uitgehongerd, en zijn mondje… verschrikkelijk! Grote abcessen knalrood, en heel wat rotte tanden. De etter loopt zo uit zijn mondje..
Dierenartsencentrum Anoa teste Jasper op aids en Leucose is godzijdank negatief. Verdere bloedresultaten worden morgen besproken.
Jasper krijgt nu een antibiotica kuur en pijnstilling want zijn mondje is verschrikkelijk!
Als hij wat is aangesterkt dan wordt zijn mondje volledig onder handen genomen. Ook wordt zijn lichaampje volledig geschoren.
Lieve jongen, voor jou gaat er binnenkort een hele nieuwe wereld open.
Gelukkig je baasje niet weet je zo aan je lot werd overgelaten.
Jasper kreeg een heerlijk potje mousse van Anne-Catherine, en wat was hij haar daar zo dankbaar voor! Ondanks zijn verschrikkelijk pijnlijke mond at hij alles met heel veel smaak op!

Wil je graag zijn meter of peter worden? Stuur ons dan een berichtje.