Babette

Wat een dag gisteren…
Welkom lieve Babette en 4 kleine ukjes ❣️
We kregen een anonieme melding er een bejaarde boerenvrouw kittens had met mama en ze de kittens zou doodslaan.
Camille en mezelf gingen direct ter plaatste.
Babette zou al 10-12 jaar oud zijn en alle jaren voordien werden de kittens vermoord. Godzijdank trok er eindelijk iemand aan de alarmbel. Arme mama…
Toen we ter plaatse kwamen zagen we al snel een oude mama in een doorweekte doos met bloed van de bevalling de dag voordien en vliegen die rond de doos vliegden, de doos en mama en kittens stonken vreselijk. Geen eten noch water stond er bij mamatje. Duidelijk verzwakt en ziek.
We spraken met de vrouw en mochten 2 kittens mee nemen. De mama en de 2 andere kittens moesten daar blijven. We maakten haar erop attent dat mama ziek is en heel zwak is. Haar reactie hierop was: Ik weet dat ze is al lang ziek, kijk naar die ogen. Ik kan daar niet aan doen, ze is oud en gaat toch dood gaan, en ja de kittens ook.
Maar mevrouw, laat ons ze dan mee nemen? Nee nee nee. Enkel die 2 en nu weg! Mevrouw u beseft ze zullen sterven? “Ja kzie ze dan nog liever zelf dood gaan”
Adem in adem uit…
We namen contact op met de zoon van mevrouw. We wezen erop we hen zullen aangeven bij dierenwelzijn en de boete niet mals zal zijn. Hij stemde meteen toe om ze op te halen. Want wij betalen niet voor katten.
We moesten terug komen om 20u.
Ondertussen werden de 2 pasgeboren kleintjes thuis verder geflest.
Toen we de zoon opbelden voor we vertrokken veranderde hij van gedacht. Erg jullie je hiermee bezig houden. Trek jullie plan.
We wezen mevrouw nogmaals op de hoge geldboetes , het was oké neem ze maar mee! Kmoet ze niet meer hebben! Ik betaal niet voor katten.
Lieve Babette, voor het eerst in je leven zul je met onze hulp jou kleintjes kunnen groot brengen.
De kleintjes worden extra bij geflest en mama krijgt extra krachtvoer. De kleintjes en mama worden nauwlettend opgevolgd.
Rust zacht aan alle kleintjes die afgelopen 10-12 jaar het leven moeten lieten.
Wil je graag haar meter of peter worden? Stuur ons dan een berichtje.